Ontdek Martinique op een andere manier met Beyond the Beach

04/20/2021 Off By Leslie

Wilt u Martinique op een andere manier ontdekken? Dit is mogelijk dankzij de excursies die worden voorgesteld door Beyond the beach. Lees in dit artikel meer hierover!

Martinique ontdekken per auto

Om Martinique per auto te ontdekken, is er niets beter dan te kiezen voor een auto met airconditioning en chauffeur. Indien u dit wenst kunnen wij ook een gids voor u tot beschikking stellen. Samen zult u een route uitstippelen met bezienswaardigheden die u niet zult willen missen. Indien u ook de Martinicaanse keuken wilt ontdekken, zullen wij u adviseren over goede restaurants.

Het voertuig zal volledig van airconditioning zijn voorzien, wat zeker een voordeel is met de hitte in Martinique. Bovendien zal onze auto zo comfortabel en aangepast zijn voor de bezoeken die u wenst te maken. Komt u naar Martinique voor uw vakantie of om een speciale gelegenheid te vieren? In dat geval kunt u kiezen voor onze privé-excursie om te genieten van een leuk, ontspannend en stressvrij uitstapje. De reisroute wordt door u uitgestippeld, waardoor u er dan van kunt genieten om naar de steden gaan die u het meest bekoren en de historische monumenten bekijken die u na aan het hart liggen. Of het nu Fort-de-France, Le Robert of een van de andere beroemde steden is op ons eiland, alles is mogelijk! 

Deze excursie is dag en nacht beschikbaar. U hebt geen schema waar u voor terug moet zijn en kunt dus uw uitstap verlengen tot laat in de nacht indien u dat wenst. Want wanneer u naar Martinique komt voor uw vakantie, moet u er het beste van maken!

Bij deze privé-autotour van Beyond the Beach kunt u kiezen of u alleen reist, met z’n tweeën, met het gezin of met een groep. Indien u wenst, voorzien wij u ook van alcoholische dranken. Ook personen met beperkte mobiliteit kunnen wij vervoeren dankzij een aangepast voertuig, iedereen is welkom!

Martinique buiten de gebaande paden ontdekken per jeep of koets!

U wilt het eilandje Chancel ontdekken, het grootste eiland van Martinique. Geniet daarvoor, gedurende één dag, van de prachtige landschappen per jeep of per koets. Bewonder van bovenaf het schiereiland van de Caravelle, evenals de hele baai van Robert tot aan Vauclin. Twijfel er niet aan, u zult veel kunnen leren en ontdekken over Martinique.

Als u met z’n tweeën, met het gezin of met een groep reist  is dit een excursie die u in staat stelt Martinique helemaal buiten de gebaande paden te bezoeken. Tijdens deze reis kunt u namelijk het hele eilandje Chancel ontdekken, terwijl normaal slechts een klein deel van het eiland toegankelijk is voor het publiek. Dit eiland maakt deel uit van het erfgoed van Martinique. Deze uitstap is een uitgelezen kans om meer over het eiland te weten te komen.

Allereerst brengt de kapitein u per boot naar het eiland, waarna u uw rit begint per jeep uit die tijd of door paarden getrokken koets. Welk vervoermiddel u ook kiest, u zult zeker een onvergetelijke tijd hebben. Dus doe uw ogen wijd open! 

U zult genieten van prachtige landschappen en de fauna en flora van dit eiland. U kunt de ruïnes van het eilandje bewonderen, meer te weten komen over de oude suikerfabriek en de steenfabriek en ilean en leguanen zien. Deze laatste zijn reptielen die noch hagedissen noch slangen zijn. Het zijn beschermde dieren omdat zij een van de meest bedreigde reptielensoorten ter wereld zijn. Deze leguaan is dus een erfgoed dat op Martinique bewaard moet blijven.

Tijdens uw wandeling worden u een lunch op het platteland, een aperitief en een snack aangeboden. Vergeet zeker uw badpak niet om te genieten van een duik op de witte bodem.

Ga op een authentiek avontuur in het zuiden van Martinique

Om Martinique buiten de gebaande paden te ontdekken, is er niets beters dan te vertrouwen op het strand. Wat dacht u van een bezoek aan het zuiden van het eiland? Het zal de gelegenheid zijn om 6 atypische en culturele plaatsen te bewonderen die deel uitmaken van het erfgoed van Martinique. Ontdek tijdens deze dag plaatsen waar kunst, geschiedenis, architectuur, cultuur en natuurpracht zich vermengen. Dit is een excursie voor elke toerist die meer wil weten over ons bloemeneiland. U zult ongetwijfeld prachtige landschappen zien.

Allereerst heeft u de gelegenheid om het pottenbakkersdorp Les Trois-Ilets te bezoeken, dat zeker een omweg waard is. U zult het oude Jezuïetenklooster kunnen bezoeken. Bovendien mag u het vissersdorp Anses d’Arlet, gelegen in een baai, niet missen. U kunt dan genieten van het prachtige witte zandstrand en de kerk met uitzicht op zee ontdekken. Maak van de gelegenheid gebruik om te zwemmen met kleurrijke vissen en misschien heeft u wel het geluk om zeeschildpadden tegen te komen!

Tijdens dit uitstapje bezoekt u ook de Diamantrots en het Cap 110-monument, dat werd opgericht ter nagedachtenis aan de slavernij. Duik dan in het pijnlijke verleden van Martinique.Daarna bezoekt u een lokale markt. Daarna eindigt deze prachtige excursie in een distilleerderij waar u meer te weten kunt komen over de verschillende soorten rum.

Deze excursie wordt gemaakt in een busje of touringcar met airconditioning en chauffeur. U zult genieten van het comfort van het voertuig terwijl u rondrijdt op Martinique en mooie plekjes ontdekt. Bovendien voorzien wij u van maskers en snorkels om u te laten genieten van de rijkdom van onze onderwaterflora en -fauna. Dit authentieke zuidelijke circuit van Beyond the beach is een excursie die u niet mag missen.

Ontdek Martinique op een andere manier met Beyond the Beach

Als u Martinique met de auto wilt ontdekken, stellen wij u enkele excursies voor die u niet mag missen. Maar dat is nog niet alles! Beyond the beach organiseert vele zee- en landexcursies in Martinique. U zult zeker uw geluk vinden om een magische en unieke vakantie op ons bloemeneiland door te brengen.

Met Beyond the beach kunt u uitstapjes maken per kajak, Yole maar ook per fat bike, koets of busje. Er zijn vele aanbiedingen beschikbaar op onze site en wij nodigen u uit om ze te ontdekken. Vertrouw verder dan het strand om Martinique buiten de gebaande paden te bezoeken!