Martinique en toerisme : 2 woorden die goed samengaan

04/20/2021 0 By Leslie

Naar Martinique gaan voor sightseeing is zeker een goed idee! U plant een vakantie op het bloemeneiland en u staat op het punt uw tickets te kopen.

Er zijn vele redenen waarom toeristen een paar dagen of zelfs weken op Martinique komen doorbrengen. Ook jij wordt verleid door deze buitengewone ervaring. U wilt de gastronomie, de cultuur van Martinique, de fauna en de flora ontdekken. Tijdens uw vakantie, is alles mogelijk! Aan u om te kiezen welke activiteiten u het meest zullen bekoren!Na het lezen van dit artikel zult u opgetogen zijn over het idee om Martinique te komen bezoeken!

Toerisme in martinique: ontdek de schoonheid van het bloemeneiland

Laten we beginnen met het ontdekken van de gastronomie van Martinique. U hebt misschien al enkele van onze traditionele gerechten geproefd. Inderdaad, kabeljauw accras zijn een bekende specialiteit van ons eiland. Maar dat niet alleen! Bezienswaardigheden op Martinique geven u ook de kans om meer te weten te komen over onze lokale specialiteiten. Heb je ooit bananenpaté, woeste avocado en andere smaakwonderen geproefd? Het ontdekken van deze gerechten is mogelijk via verschillende Beyond the beach excursies die de ontdekking van het eiland, cultuur en gastronomie met elkaar verweven.

Laat ons u meenemen op een smaakvolle reis in het stadscentrum van Fort-de-France. Het is zeker de gelegenheid om de steegjes van onze hoofdstad te ontdekken en de historische monumenten zoals het voormalige Paleis van Justitie of de Schœlcher bibliotheek. In kleine groepjes krijgt u ook de gelegenheid om zelfgemaakt ijs, rietsap en plaatselijke zoetigheden te proeven. Inderdaad, wat is er beter dan ontdekking, plezier en pret te combineren via deze wandeltocht.

U ontdekt graag een nieuwe cultuur en nieuwe steden terwijl u proeft van lokale specialiteiten. Het is mogelijk door toerisme te maken in Martinique. U kunt ook kiezen voor een ander uitje voorgesteld door Beyond the beach. Guetty nodigt u uit in zijn appartement om verfijnde Martinicaanse gerechten te proeven. Ontdek zijn garnalen-christophine velouté, zijn colombo de lambis of zijn zee-egel gerecht. Al deze heerlijke gerechten worden vergezeld van een aperitief. U kunt kiezen tussen een punch, huisgemaakte likeuren of lokale vruchtensappen! Trakteer jezelf!

Toerisme in Martinique: zee, zon en rum!

Martinique is ook beroemd om zijn rum! Of u nu gepassioneerd bent door deze drank of niet, u kunt van uw verblijf gebruik maken om meer te weten te komen over de productie ervan. Bezoek dan een distilleerderij. L’Habitation du Simon biedt u de mogelijkheid deel te nemen aan alle fasen van de rumproductie. Van de oogst van het suikerrietveld tot de persing in de traditionele molen, van de distillatie tot het rijpingsproces, leert u de geheimen van de bereiding van buitengewone rums kennen. Dit is zeker een uitzonderlijk uitstapje voor iedereen, alleen of in een groep, die naar Martinique komt voor sightseeing.

En waarom niet genieten van de zachtheid van een massage op het ritme van de golven? Terwijl u aan het strand ligt, geniet u van een prachtig uitzicht en een zonsondergang terwijl u gemasseerd wordt. Het strand is voor deze gelegenheid aangelegd en het decor zal u uitnodigen om te ontspannen en uit te rusten. Karell, uw gediplomeerde masseur, zal u kennis laten maken met de Californische Zweedse massage, een krachtige en krachtige massage. Aan het einde van deze sessie zult u helemaal uitgerust en ontspannen zijn!

Ontdek de natuur van Martinique door te wandelen in de Tuin van Balata

Er zijn veel mogelijkheden om de rijkdom van de natuur van Martinique te ontdekken. Martinique, bekend om zijn mangrovebossen en tropische bomen, is zeker een omweg waard.

Profiteer tijdens uw verblijf van enkele onvergetelijke landexcursies. Dit is het moment om de Balata tuin te ontdekken in het hart van het Martinique bos. De magie van deze plaatsen zal deze excursie tot een van de mooiste ontdekkingen maken die u tijdens uw verblijf op Martinique zult doen. Deze tuin is georganiseerd rond het familiehuis met typisch Creoolse architectuur van Jean-Philippe Thoze. Het werd ontworpen door deze gepassioneerde tuinbouwer en landschapsarchitect die u honderden bloemen en tropische planten zal laten ontdekken.

U komt naar Martinique om uit te rusten en te ontspannen. Het is ook de perfecte plaats op aarde om in harmonie te zijn met de majestueuze natuur van het eiland. Wandel tussen de bomen van de Balata tuin over een hangbrug tussen de immense Mahoganys. Van daaruit is het uitzicht nog mooier en zult u zeker prachtige landschappen vereeuwigen. Vergeet dus zeker uw camera niet!

Ontdek de oceaan van Martinique

Bovendien is het toerisme op Martinique belangrijk omdat dit eiland nog een andere rijkdom te bieden heeft: zijn oceaan! Om de oceaan te ontdekken bieden wij u bij Beyond the Beach diverse excusies aan, voor elk wat wils! 

Wat is er beter dan de excursies op open zee van Beyond the beach te ontdekken. De fauna en flora op Martinique zijn uitzonderlijk. De oceaan is adembenemend en u kunt er in volmaakte vrijheid diersoorten bewonderen, zoals de vele veelkleurige vissen. Stap voor een hele dag aan boord van een motorboot en vaar over dit turkooizen water. U zult dolfijnen en walvissen ontdekken. Daarnaast kunt u ook gaan snorkelen om zeeschildpadden, mooie vissen en zeesterren te ontdekken.

U kunt ook kiezen voor een kajak excursie bij Le Robert. Het zal een gelegenheid zijn om de mangrove, de eilandjes en de witte bodems te ontdekken. Martinique biedt vele prachtige landschappen die u vanuit uw kajak kunt bewonderen. Wij bieden u een brede waaier aan excursies, die u kan terugvinden op onze website.